Home / Politika (page 3)

Politika

Djegia e mandateve, DW: Vendimi i paprecedentë

Për DW, situata politike në Shqipëri është shumë e rënduar për të realizuar shpejt pritshmëritë e Komisionit Evropian per dialog qeveri-opozitë. Vendimi i opozitës është i paprecedentë në historinë e demokracisë post-komuniste në Shqipëri dhe tregon sesa e pakonsoliduar shfaqet ...

Read More »