Home / Politika (page 30)

Politika

Rama: Çfarë nuk të vret, të forcon

Kryeministri Edi Rama deklaron se janë nxjerrë 41 persona nga gërmadhat, ndërsa shumë shtete kanë shprehur gatishmërinë dhe po vijojnë që të sjellin ndihma në Shqipëri. Në një lidhje live nga facebook Rama shprehu ngushëllimet e tij për familjarët të cilët ...

Read More »