Home / Politika (page 4)

Politika

Eshtë mbyllur   seanca parlamentare e dites se sotme. Seanca eshte shoqeruar me fjalime kunderthenese dhe nderprerje te shkurtera si  dhe batuta te ndryshme. Nje prej tyre ka qene e lidhur me faktin   se kryetari i Kuvendit Gramoz Ruçi ...

Read More »

Rama: Ne do t’i hapim negociatat me BE-në

“T’i dalësh sot përballë si barrikadë çeljes së negociatave me Bashkimin Evropian, këtij stacioni historik të gjithë shqiptarëve, me pretendimin se po bën luftë opozitare nuk do të thotë të jesh antishqiptar, por do të thotë të jesh qorr, shurdh ...

Read More »