Home / Politika (page 44)

Politika

SPAK/ SHBA- BE, monitorim përzgjedhjes së prokurorëve

Publikohet drafti, në bazë të të cilit anëtarët e Këshillit të Lartë të Prokurorisë mendojnë të pikëzojnë dhe vlerësojnë 27 kandidatët për Prokurorinë kundër Krimit të organizuar dhe Korrupsionit, thënë ndryshë SPAK. Në këtë projektrregullore diskutohet gjithashtu pjesëmarrja e monitoruesve ...

Read More »