Home / Politika (page 54)

Politika

Europa bën bashkë mazhorancën dhe opozitën

Në sytë e eurodeputetëve, mazhoranca dhe opozita duket se kanë gjetur dakortësinë dhe pritet të dalin me rekomandime të përbashkëta në përfundim të mbledhjes dyditore të Komitetit Ndërparlamentar të Stabilizim-Asociimit BE-Shqipëri. Kjo është mbledhja e 12 e këtij komiteti. Në ...

Read More »