Home / Politika (page 564)

Politika

Paloka: Besojmë te bashkëpunimi i mazhorancës

Kryetari i Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike, Edi Paloka, ka patur në mbledhjen e kryetarëve të grupeve, dy kërkesa, atë të dekriminalizimit të parlamentit dhe institucioneve shteterore dhe zbatimin e vendimeve të Gjykatës Kushtetuese. Paloka, pasi doli sot nga takimi ...

Read More »