Home / Politika (page 57)

Politika

Suedia mbështet integrimin e Shqipërisë në BE

Suedia mbështet integrimin e Shqipërisë në Bashkimin Europian, deklaroi Drejtoresha Ekzekutive e Agjencisë Suedeze për Bashkëpunim Ndërkombëtar (SIDA), Carin Jämtin, gjatë një takimi me ministrin e Financave dhe Ekonomisë, Arben Ahmetaj. Ajo theksoi se ky është edhe qëllimi kryesor i punës së Zyrës së ...

Read More »