Home / Politika (page 607)

Politika

Kryesia e re, largohen Berisha, Topalli, Patozi

Statuti Formimi i Kryesisë Kryesia e partisë përbëhet nga: a) Kryetari i partisë b) Nënkryetarët e partisë c) Sekretari i Përgjithshëm, drejtuesit e departamenteve dhe sekretarët funksionalë të zgjedhur nga Këshilli Kombëtar d) Kryesia e grupit parlamentar, ku përfshihen kryetari, ...

Read More »