Home / Politika (page 63)

Politika

Eshtë mbyllur   seanca parlamentare e dites se sotme. Seanca eshte shoqeruar me fjalime kunderthenese dhe nderprerje te shkurtera si  dhe batuta te ndryshme. Nje prej tyre ka qene e lidhur me faktin   se kryetari i Kuvendit Gramoz Ruçi ...

Read More »