Home / Politika (page 690)

Politika

Willkommen in Albanien Kanzlerin Merkel!

Vizita e kancelares Merkel ne Tiranë vlerësohet si një inkurajim për intensifikim të mëtejshëm të marrëdhënieve ekonomike bilaterale dhe perspektivën europiane të Shqipërisë. Sot arrin në Tiranë kancelarja gjermane, Angela Merkel në kuadër të një turi ballkanik, që vijon nesër ...

Read More »

Projektet gjermane në Shqipëri histori suksesi

Marrëdhënie gjermano-shqiptare kanë qenë konstante pavarësisht cili krah ka qenë në qeveri dhe projektet e financuara nga Gjermania janë modele udhërrëfyese për vendet e tjera donatore të Shqipërisë. Vizita e Kancelares Angela Merkel në Tiranë, në kuadër të turit të ...

Read More »