Home / Politika (page 700)

Politika

Hoffman, apel të rinjve: Mos lini vendin!

Ambasadori i Gjermanisë në Tiranë, Helmut Hoffmann u tregua sërish i prerë në fjalën e tij drejtuar shqiptarëve, kur tha përpara një grupi të rinjsh se shteti gjerman mirëpret vetëm punonjësit e kualifikuar, por nuk njeh azilin ekonomik. “Thirrja ime ...

Read More »

LSI, Manjani: Pagesa me thesar është transparente

Ylli Manjani, Sekretari i Përgjithshëm i LSI-së, iu përgjigj akuzave të ish-kryeministrit Sali Berisha, i cili kishte shkruar në Facebook se “Thesari i Shtetit është shndërruar në thesarin e partisë”. Sipas Berishës, Kuvendi i Shqipërisë dhe Ministria e Mjedisit përdorin ...

Read More »