Home / Politika (page 708)

Politika

Sot pr/ligji për auditimin në sektorin publik

Kuvendi shqyrton të enjten, në seancën plenare të radhës, projektligjin “Për auditimin e brendshëm në sektorin publik”. Rendi i ditës parashikon gjithashtu ratifikimin e dy marrëveshjeve, asaj mes qeverisë shqiptare dhe japoneze për furnizimin me automjete të gjeneratës së ardhme, ...

Read More »