Home / Politika (page 719)

Politika

Qeveri-prokurori, memorandum bashkëpunimi kundër informalitetit

Në kuadër të aksionit kundër informalitetit, qeveria shqiptare ka prezantuar sot memorandumin e bashkëpunimit mes ministrive përgjegjëse dhe institucioneve ligjzbatuese. Memorandumi në fjalë, siç sqaroi ministri i Brendshëm Saimir Tahiri, synon identifikimin dhe goditjen evazorëve dhe kontrabandistëve. “Krimet ekonomike, ndonëse ...

Read More »