Home / Politika (page 72)

Politika

Angazhim i jashtëzakonshëm nga qeveria për integrimin

“Ne miratuam strategjinë e Bashkimit Europian për Ballkanin Perëndimor ku qartësisht nënvizojmë perspektivën e integrimit në Bashkimin Europian për të gjashtë partnerët tanë në Ballkanin Perëndimor. E theksoj këtë, të gjashtë vendet sepse Shqipëria qartësisht, jo vetëm që është pjesë, ...

Read More »

Vlahutin i dorëzon Metës strategjinë e KE

Presidenti Ilir Meta priti në një takim Ambasadoren e Delegacionit të BE-së në Tiranë, Romana Vlahutim. Ambasadorja Vlahutin i dorëzoi Presidentit Meta Strategjinë e re të Komisionit Europian, “Një perspektivë e besueshme zgjerimi dhe një angazhim i thelluar i BE-së ...

Read More »