Home / Politika (page 720)

Politika

Diskutohet marrëveshja për dixhitalizimin e RTSH-së

Kuvendi ka nisur punimet e seancës plenare me shqyrtimin e marrëveshjes së garancisë mes palës shqiptare dhe “Deutsche Bank AG” për projektin e dixhitalizimit të transmetimeve audiovizive të Radiotelevizionit Shqiptar. Kompania që do të ndërtojë dy rrjetet numerike të RTSH-së është Rohde&Schwarz, ndërsa vlera ...

Read More »