Home / Politika (page 727)

Politika

Bushati-Zannier: Zbatimi i Marrëveshjes së Ohrit, thelbësor për integrimin e plotë Euro-Atlantik të Maqedonisë

Zbatimi i Marrëveshjes së Ohrit në mënyrë të plotë dhe të pakushtëzuar është thelbësor për zgjidhjen e çështjeve që e mbajnë peng Maqedoninë drejt integrimit të plotë Euro-Atlantik. Ky ishte qendrimi i përbashkët i ministrit të Jashtëm, Ditmir Bushati dhe Sekretarit të Përgjithshëm të OSBE-së, Lamberto ...

Read More »