Home / Politika (page 728)

Politika

Çregjistrimi i kandidatit në Këlcyrë, KQZ shtyn vendimin per kërkesën e PD-së

KQZ mori në shqyrtim të mërkurën kërkesën e Partisë Demokratike që kërkon çregjistrimin e kandidatit të koalicionit Aleanca Popullore për Punësim dhe Dinjitet, Gentian Muhametit, nga gara për kryetar të bashkisë Këlcyrë, qarku i Gjirokastër. Pas relatimit të çështjes nga administrata zgjedhore, e mori fjalën avokati i kandidatit Muhameti, i cili ...

Read More »