Home / Politika (page 730)

Politika

Bushati: Raporti i OSBE/ODIHR evidenton përparim

Ministri i Jashtëm Ditmir Bushati, duke folur nga Kryeminstria për raportin e OSBE/ODIHR-it për zgjedhjet në Shqipëri, tha se “sipas këtij raporti, klima zgjedhore në vend ishte pozitive”. “Raporti evidenton përparimin në procesin zgjedhor në Shqipëri dhe udhërrëfente në të ...

Read More »