Home / Politika (page 752)

Politika

Sot dita e dytë e takimit të NATO-s

Udhëheqësit e NATO-s takohen për ditën e dytë  sot të premten në Uells, për të diskutuar për krizën e Ukrainës dhe rolin e Aleancës për mbajtjen nën kontroll të rrezikut në rritje të ekstremistëve të Shtetit Islamik në Irak dhe ...

Read More »

Rama në samitin e NATO-s në Uells

Delegacioni shqiptar në samitin e NATO-s në Uells të Britanisë kryesohet nga shefi i qeverisë, Edi Rama dhe në përbërje të tij janë edhe ministri i Punëve të Jashtme, Ditmir Bushati dhe ministrja e Mbrojtjes, Mimi Kodheli. Samiti, ku marrin ...

Read More »

Kodi, rastet kur ndëshkohen deputetët

Dokumenti i OSBE-së depozitohet në Kuvend. Të publikohen shpenzimet në institucion Kufizimet – Deputetit nuk i lejohet: të jetë drejtues ose anëtar i organizatave fitimprurëse; të zotërojë, në mënyrë aktive, asnjë aksion ose pjesë në kapital të një shoqërie tregtare. Sekreti ...

Read More »