Home / Politika (page 753)

Politika

PDIU përshëndet fitoren e Beqirit në Konispol

Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet ka përshëndetur fitoren e kandidatit Shuaip Beqiri në Bashkinë e Konispolit. “Në Konispol fitoi çdo shqiptar, fitoi shqiptaria, fitoi fryma përbashkuese kundër ndasive artificiale dhe pro të mirës së përbashkët të qytetarëve”, thuhet në ...

Read More »

Vendoret, dalin fituesit e parë nga procesi i numërimit

Komisionerët në Shqipëri përfundojnë procesin e numërimit të votave në 11 bashki. Fitojnë kandidatët e Aleancës për Shqipërinë Europiane. Bashkitë e Hasit, Pukës, Mirditës, Fushë-Arrëzit, Peqinit, Skraparit, Delvinës, Himarës, Kolonjës, Libohovës dhe Pustecit do të kenë bashkiakë socialistë. Fituesi i ...

Read More »