Home / Politika (page 760)

Politika

Dervishi: Marrëdhëniet me Greqinë, shumedimensionale

 Ambasadori shqiptar në Athinë Dashnor Dervishi informoi sot komisionin parlamentar të Politikës së Jashtme mbi marrëdhëniet aktuale me Greqinë dhe atë të perspektivës. Në fillim të fjalës së tij ambasadori i konsideroi “shumedimensionale”. marrëdheniet mes Shqipërisë dhe Greqisë. “Greqia është ...

Read More »