Home / Politika (page 780)

Politika

Ja kandidatët socialistë për 6 qarqe

Ndërsa ka përfunduar takimi i Kryeministrit Edi Rama me deputetët e Qarkut të Shkodrës, deputetja Mimoza Hafizi, ka bërë të ditur emrat e kandidatëve për bashkitë e këtij Qarku. Sipas Hafizit, lista e kandidatëve është propozim i PS-së dhe do ...

Read More »