Home / Politika (page 80)

Politika

Qeveria ‘drejton’ nga Berati këtë fundjavë

Këshilli i ministrave do të mblidhet këtë të premte në Berat. Para mbledhjes së orës 16.00 dhe një orë më pas konferenca e kryeministrit, kabineti do të inspektojë punimet në përfundim të aksit rrugor Ura-Vajgurore- Kuçovë, Dragot, rreth 13 km. ...

Read More »