Home / Politika (page 840)

Politika

Meta: Më 21 qershor do të votohet me hartën e re

Kryeparlamentari “Bojkoti i zgjedhjeve? PD është parti, jo shoqatë, të zbatojë vendimet e gjykatave” Edhe pse në seancën e fundit plenare të sesionit parlamentar, mazhoranca dhe opozita firmosën rezolutën e përbashkët për konsensus mes palëve, klima politike në vend vijon ...

Read More »