Home / Politika (page 863)

Politika

Asnjë hetim për marrëveshjen e detit

Firmosja – Pakti detar me Greqinë u firmos në 2009-n në Tiranë, në praninë e dy kryeministrave Berisha dhe Karamanlis, nga dy kryediplomatët Dora Bakojanis dhe Lulzim Basha Neni 208 Dorëzimi i territorit – Dorëzimi plotësisht apo pjesërisht i territorit një shteti ...

Read More »