Home / Politika (page 868)

Politika

Nuland përmbyll vizitën në Tiranë

Ndihmës sekretarja amerikane e Shtetit Victoria Nuland zhvilloi gjatë pasdites dhe mbrëmjes së djeshme një vizitë zyrtare në Tiranë, pjesë e nje turi diplomatik të saj në vendet e Ballkanit perëndimor.  Zonja Nuland pati takime me përfaqësuesit më të lartë ...

Read More »

PE, delegacion i posaçëm për Shqipërinë

Delegacioni i deritanishëm i Parlamentit Europian për Ballkanin shkrihet dhe legjislatura e re krijon delegacione të posaçme për vendet kandidate si Shqipëria, Serbia, Mali i Zi dhe Maqedonia, ndërkohë që Bosnja dhe Kosova përfaqësohen së bashku në një të tillë. ...

Read More »

“Duhen rezultate në gjyqësor”

Shqipëria duhet të dëshmojë rezultate konkrete në gjyqësor në luftën ndaj korrupsionit dhe krimit të organizuar, si edhe në reformën administrative. Eduard Kukan, i cili ka kryesuar delagacionin për Ballkanin në Parlamentin Europian, thotë në nje intervistë për Top Channel ...

Read More »