Home / Politika (page 912)

Politika

Pakti detar, nuk ka negociata me Athinën

Ambasadori Dervishi: Ligji i luftës duhet anuluar, çështja çame jo më tabu Mes Shqipërisë dhe Greqisë nuk ka negociata për çështjen e Paktit Detar. Ambasadori i Shqipërisë në Greqi, Dashnor Dervishi, shuan çdo dyshim për ndonjë rinisje të bisedimeve mes ...

Read More »