Home / Parlamentare (page 19)

Parlamentare

“Vettingu” kalon në parim

Ligji për verifikimin e integritetit të gjyqtarëve dhe prokurorëve është votuar në parim në Komisionin e Posaçëm të Reformës në Drejtësi. Ky komision u mblodh rreth orës 10:00 të së martës dhe pas më shumë se 5 orësh diskutime ligji ...

Read More »

Reforma në drejtësi, mblidhet komisioni

Komisioni Parlamentar për Reformën në Drejtësi është mbledhur sot rreth orës 10:00 për të diskutuar katër parimet e sugjeruara nga EURALIUS, të cilat janë sanksionuar edhe si kushte për financimin europian të procesit, si dhe ligjet për Prokurorinë Speciale dhe ...

Read More »