Home / Parlamentare (page 25)

Parlamentare

Tension në sallën e Kuvendit, ndërpritet seanca

Ndërpritet seanca plenare e Kuvendit, ndërsa në foltore po mbante fjalën  kryeministri Edi Rama. Deputetët e opozitës, të irrituar nga deklalaratat e e kreut të qeverisë për reformën në drejtësi, u ngritën nga vendi dhe iu drejtuan foltores në përpjekje për t’i ...

Read More »