Home / Parlamentare (page 33)

Parlamentare

Meta:Parlamenti të funksionojë mbi etikën dhe përgjegjshmërinë

Kryetari i Kuvendit, Ilir Meta, komentoi incidentet e djeshme në seancë plenare, duke i konsideruar të papranueshme dhe përpjekje për nxitjen e konflikteve artificiale. Parlamenti duhet të funksionojë mbi frymën e përgjegjshmërisë, të rregullores dhe vetëpërmbajtjes, dhe përpjekje të tilla duhet të marrin fund, deklaroi të premten kryeparlamentari. Qytetarët tanë, vijoi Meta, nuk i meritojnë këto lloj shfaqjesh ...

Read More »