Home / Parlamentare (page 34)

Parlamentare

Të enjten votohen dekretet e ministrave

Katër dekretet e Presidentit të Republikës për shkarkim dhe emërim ministrash do të votohen në Kuvend në seancën e ditës së enjte. Rendi i ditës parashikon votimin e dy dekreteve të shkarkimit të ministrit të Financave, Shkëlqim Cani dhe të ...

Read More »