Home / Parlamentare (page 42)

Parlamentare

Kuvendi ratifikon sot disa marrëveshje

Kuvendi në seancën plenare të radhës pritet të shqyrtojë sot ratifikimin e disa marrëveshjeve që lidhen me projekte në infrastrukturë në disa zona të vendit. Mes tyre veçohet marrëveshja për furnizimin me ujë dhe kanalizime për vendndodhjet Berat-Kuçovë, Delvinë, Gjirokastër ...

Read More »

Pr/buxheti 2016, vijon diskutimi në komisione

Projektbuxheti i shtetit për vitin 2016 dhe paketa fiskale vijojnë të diskutohen të martën në komisionet e përhershme të Kuvendit. Në komisionin parlamentar të Ligjeve, pas prezantimit një ditë më parë të draftit nga përfaqësues të Ministrisë së Financave, sot ...

Read More »