Home / Parlamentare (page 50)

Parlamentare

Diskutohet marrëveshja për dixhitalizimin e RTSH-së

Kuvendi ka nisur punimet e seancës plenare me shqyrtimin e marrëveshjes së garancisë mes palës shqiptare dhe “Deutsche Bank AG” për projektin e dixhitalizimit të transmetimeve audiovizive të Radiotelevizionit Shqiptar. Kompania që do të ndërtojë dy rrjetet numerike të RTSH-së është Rohde&Schwarz, ndërsa vlera ...

Read More »

Ahmetaj: Ekonomia shqiptare është fuqizuar

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë, Turizmit e Sipërmarrjes, Arben Ahmetaj, deklaroi të enjten se ekonomia shqiptare ka përpara dy sfida kryesore, që kanë të bëjnë me kreditimin e ekonomisë e formalizimin e mëtejshëm të saj. Duke folur në Kuvend për ...

Read More »
http://asmokieswedding.com/dirty-creampie/arisa-shirasaki-bukkake-drinker-09-amateur-blonde-dildo-whore/