Home / Parlamentare (page 69)

Parlamentare

Betohen katër deputetët e rinj

Katër deputetë të rinj të Kuvendit të Shqipërisë, tre nga të cilët gra, u betuan sot në nisje te seancës plenare të radhës, duke zëvendësuar tre ministra të Qeverisë, të dorëhequr pak ditë më parë, si dhe një deputete, e ...

Read More »

Kuvend- Sot diskutohet rishikimi i buxhetit

Kuvendi diskuton sot në seancë plenare aktin normativ të qeverisë për disa ndryshime dhe shtesa në ligjin e buxhetit të vitit 2014. Axhenda e sotme e parlamentit përfshin shqyrtimin e një numër projektligjsh, si ai “Për tregtarët dhe shoqëritë tregtare”, ...

Read More »

Miratohet ligji “Për azilin”

Kuvendi miratoi sot me 78 vota ligjin e ri “Për azilin në Republikën e Shqipërisë” që synon konsolidimin e kuadrit ligjor në fushën e azilit, si dhe përafrimin e plotë të tij me atë të Bashkimit Evropian. Ndër risitë kryesore ...

Read More »