Home / Parlamentare (page 70)

Parlamentare

Miratohet ligji “Për azilin”

Kuvendi miratoi sot me 78 vota ligjin e ri “Për azilin në Republikën e Shqipërisë” që synon konsolidimin e kuadrit ligjor në fushën e azilit, si dhe përafrimin e plotë të tij me atë të Bashkimit Evropian. Ndër risitë kryesore ...

Read More »

Nis sot sesioni i ri parlamentar

 Sot nis sesioni i tretë i Legjislaturës së VIII-të të Kuvendit të Shqipërisë. Axhenda e seancës së sotme, që zhvillohet pasdite (ora 17:00), parashikon hapjen zyrtare të sesionit të ri, miratimin e programit të punës së Kuvendit për periudhën 1 ...

Read More »