Home / Parlamentare (page 73)

Parlamentare

Kuvend, sot seanca plenare

 Seanca e sotme e Kuvendit parashikon një axhendë të ngjeshur pune, ku përfshihet diskutimi i një numër pr/ligjesh ekonomike dhe sociale. Mes tyre jane ndryshimet në ligjin “Për shërbimin publik të varrimit”, ratifikimi i dy marrëveshjeve mes qeverisë shqiptare dhe ...

Read More »

Meta: Greqia, partner i rëndësishëm për ne

“Greqia është një fqinj dhe partner i rëndësishëm për ne”, deklaroi sot Kryeparlamentari Ilir Meta, në takimin me Avokaten e Popullit të Greqisë, Calliope Spanou. Meta vlerësoi si pozitive nivelin e bashkëpunimit mes dy institucioneve homologe të Avokatit të Popullit, ...

Read More »

Kuvend: Diskutohet ligji për hidrokarburet

Qeveria do të rrisë masat e kontrollit dhe monitorimit ndaj kompanive që operojnë në fushën e përpunimit, transportit dhe tregtimit të naftës, gazit dhe nënprodukteve të tyre. Ministri i Energjisë dhe Industrisë Damian Gjiknuri deklaroi të enjten se ndryshimet në ...

Read More »