Home / Bota / Amerika (page 13)

Amerika

Sondazhet, Clinton udhëheq ndaj Trump

Në prag të dy kuvendeve ku do të emërohen kandidatët e Partisë Demokrate dhe asaj Republikane për zgjedhjet presidenciale të nëntorit, tre sondazhe të reja të publikuara të dielën, tregojnë se Hillary Clinton ka një avantazh bindes ndaj Donald Trumpit, ...

Read More »