Home / Bota / Amerika (page 2)

Amerika

Frike: Trump ne Shtepine e Bardhe

Një libër i ri për Presidentin Donald Trump e përshkruan udhëheqësin amerikan si injorant deri në rrezikshmëri ndaj çështjeve botërore ndërsa administratën si jofunksionale dhe të përfshirë nga grindjet e brendshme. Libri i ri i gazetarit Bob Woodward titullohet “Frikë: ...

Read More »