Home / Bota / Amerika (page 33)

Amerika

Koment: Frika e Amerikës

Donald Trump e kandidatë të tjerë presidencialë po e përdorin terrorin e IS për qëllime elektorale. Tiradat e urrejtjes i trembin amerikanët dhe kthehen në favor për milicët terroristë, mendon Gero Schließ. E ka humbur pra Amerika luftën kundër të ...

Read More »