Home / Bota / Amerika (page 5)

Amerika

Si do ndryshojë bota me Trumpin?

Donald Trump në krye të Shteteve të Bashkuara mund të ndryshojë marrëdhëniet e vendit më të fuqishëm me pjesën tjetër të botës. Një analizë e BBC mundohet të shpjegojë se cilat do të jenë pesë ndryshimet kryesore, gjithmonë nëse Trump ...

Read More »

Lehtësim për Hillary Clinton

Lehtësim për Hillary Clinton: dy ditë para zgjedhjeve, FBI-ja njoftoi se nga kontrolli i e-maileve të zbuluara rishtazi nuk janë gjetur prova për veprime penale të dënueshme të kandidates demokrate. Asgjë nuk ka ndryshuar nga rezultatet e publikuara në korrik, ...

Read More »

Kanadaja kërkon emigrantë

Si një nga shtetet më sociale dhe njëherësh me mirëqenie tepër të lartë, Kanadaja është një ëndërr për shumë emigrantë. Në vitin 2017, vendi do të hapë dyert dhe do të pranojë 300 mijë emigrantë, edhe pse rekomandimet ishin për ...

Read More »