Home / Bota / Amerika (page 6)

Amerika

Pse fitoi Donald Trump?

Drejtori i Departamentit të Informacionit në Top Channel, Sokol Balla i ndoqi nga afër në Uashington zgjedhjet presidenciale amerikane. Ai analizon arsyet e triumfit të paparashikuar të Donald Trumpit dhe atë që shqetëson më shumë botën, qasjen që do të ...

Read More »

Si do ndryshojë bota me Trumpin?

Donald Trump në krye të Shteteve të Bashkuara mund të ndryshojë marrëdhëniet e vendit më të fuqishëm me pjesën tjetër të botës. Një analizë e BBC mundohet të shpjegojë se cilat do të jenë pesë ndryshimet kryesore, gjithmonë nëse Trump ...

Read More »

Lehtësim për Hillary Clinton

Lehtësim për Hillary Clinton: dy ditë para zgjedhjeve, FBI-ja njoftoi se nga kontrolli i e-maileve të zbuluara rishtazi nuk janë gjetur prova për veprime penale të dënueshme të kandidates demokrate. Asgjë nuk ka ndryshuar nga rezultatet e publikuara në korrik, ...

Read More »