Home / Europa (page 17)

Europa

Franca i shpall luftë Shtetit Islamik

Pas atentateve terroriste të Parisit, hetuesit informojnë për arrestimet e para. Gjurmët të çojnë edhe në Bruksel. Qeveria franceze do t’i vazhdojë sulmet ajrore kundër Shtetit Islamik. “Abu Nabil dhe Xhihadi John u vranë”: Pentagoni informoi për goditje të suksesshme ...

Read More »