Home / Europa (page 23)

Europa

Kujdes, kartëmonedha të falsifikuara!

86 për qind e të gjitha kartëmonedhave të falsifikuara në Evropë janë ato 20 dhe 50 euroshe. Disa janë falsifikime të qarta, të tjerat mund t’i identifikojnë vetëm ekspertët. Falsifikatorët hedhin vazhdimisht kartëmonedha të rreme në qarkullim. Në Gjermani, bankat, ...

Read More »

Spanjë: Rimëkëmbje ekonomike e brishtë

Rimëkëmbja ekonomike e Spanjës është e brishtë, sepse rritje po shënon vetëm turizmi. Përmirësimi ekonomik ende nuk ka prekur shtresën e punëtorëve. Vizitorë nga e gjithë bota po i sjellin Barcelonës një rimëkëmbje të madhe ekonomike prej për pesë vjetesh ...

Read More »

Akuzohet kryeministri i Rumanisë

Victor Ponta akuzohet për mashtrim, evazion fiskal dhe pastrim parash të pista. Një pjesë e pasurisë së tij është vënë nën administrimin e organeve të përmbarimit.Në kohën kur Evropa po feston shmangien e Grexit-it, në Rumani po flitet gjithnjë e ...

Read More »