Home / Europa (page 29)

Europa

Eurostat: Eurozona del nga deflacioni

Eurozona doli nga deflacioni në muajin pril, me një inflacion 0,0 për qind në një vit pas katër muajve të uljes së çmimeve, konfirmoi sot zyra evropiane e statistikave Eurostat. Bëhet fjalë për një lajm relativisht të mirë për Bankën ...

Read More »

Një mrekulli

Dukej thuajse e papërfytyrueshme, që midis Gjermanisë dhe Izraelit të kishte pas Holokaustit ende marrëdhënie “normale”. Por megjithatë ka normalitet në anormalitet, mendon Alexander Kudascheff. 50 vjet më parë, Izraeli dhe Republika Federale Gjermane vendosën marrëdhënie diplomatike. Pa kaluar 20 ...

Read More »