Home / Europa (page 30)

Europa

Një mrekulli

Dukej thuajse e papërfytyrueshme, që midis Gjermanisë dhe Izraelit të kishte pas Holokaustit ende marrëdhënie “normale”. Por megjithatë ka normalitet në anormalitet, mendon Alexander Kudascheff. 50 vjet më parë, Izraeli dhe Republika Federale Gjermane vendosën marrëdhënie diplomatike. Pa kaluar 20 ...

Read More »