Home / Europa (page 31)

Europa

Siguri ajrore për Baltikun

Që nga kriza e Ukrainës Nato kontrollon hapësirën ajrore mbi shtetet baltike, që‰ shkelet vazhdimisht nga Rusia. Në Ämari merr tani kontrollon aviacioni britanik, spanjollët largohen. “Po, dimri në Estoni ka qenë shumë i ftohtë për mua si spanjoll”, thotë ...

Read More »

Afera e përgjimeve BND NSA

Kancelarja Merkel nën presion: BND-ja gjermane e ka ndihmuar shërbimin sekret amerikan NSA për përgjimin e kompanive dhe të politikanëve evropianë. Në lidhje me aferën e përgjimeve dhe të spiunazhit të shërbimit sekret gjerman BND për shërbimin sekret amerikan NSA ...

Read More »