Home / Europa (page 38)

Europa

Këtë vit Germanwings do të zhduket

Që nga themelimi i saj në vitin 2002 shoqëria bijë e Lufthansës u kthye në shpresën e koncernit. Qëllimi: Me leverdi për të triumfuar ndaj konkurrencës. Por bilanci i suksesit u errësua nga rrëzimi i avionit në Francë. Realisht Germanwings ...

Read More »

Koment: E pabesueshme dhe që s’të lë qetë

Pas rrëzimit të avionit të Germanwings me numër fluturimi 4U9525, të shkaktuar qëllimisht, ne kërkojmë më kot përgjigje. Dhe ndjejmë dhimbje dhe solidaritet, komenton Alexander Kudascheff. Është një gjë e tmerrshme. Bashkëpiloti bën vetëvrasje, megjithëse për motivet e tij nuk ...

Read More »