Home / Europa (page 39)

Europa

Këtë vit Germanwings do të zhduket

Që nga themelimi i saj në vitin 2002 shoqëria bijë e Lufthansës u kthye në shpresën e koncernit. Qëllimi: Me leverdi për të triumfuar ndaj konkurrencës. Por bilanci i suksesit u errësua nga rrëzimi i avionit në Francë. Realisht Germanwings ...

Read More »

Koment: Ne dhe dhimbja e të tjerëve

Jemi të shokuar, kolektivisht pagojë. Pse na prek kaq shumë dhimbja e të afërmve të 150 viktimave të rrëzimit të avionit? Sepse vdekja godet papritur, sepse humbën jetën fëmijë, mendon Volker Wagener. Zi. Sa fjalë e thatë për një ndjesi ...

Read More »

Koment: Tronditja është e pamasë

Rrallë e kanë ndjekur kaq shumë njerëz rrjedhën e lajmeve, si në rrëzimin e avionit të Germanwings në Francën e Jugut. Ky lajm na prek të gjithëve kaq shumë, sepse me atë avion mund të kishte udhëtuar secili nga ne. ...

Read More »