Home / Europa (page 4)

Europa

Mesdheu “digjet”, veriu përmbytet

Ballkani dhe Mesdheu Lindor janë vënë këto ditë në darën e një të nxehti përvëlues, i cili ka bërë që në disa pjesë të Greqisë dhe Turqisë termometri të shënojë temperatura mbi 40 gradë celcius. Jugu i Italisë dhe juglindja ...

Read More »

Sot fillojnë negociatat për Brexit

Sot  fillojnë negociatat mes zyrtarëve britanikë dhe atyre të Bashkimit Evropian për largimin e Britanisë së Madhe nga BE-ja. Sekretari për Brexit, David Davis do të përfaqësojë Britaninë në këto bisedime, të cilat vijnë gati një vit pasi britanikët tronditën ...

Read More »