Home / Europa (page 40)

Europa

Tone pajtuese mes Gjermanisë dhe Greqisë

Kërcënime për shpronësime, paralajmërime për dërgimin e refugjatëve nga Greqia në Gjermani. Tonet ndërmjet Greqisë dhe Gjermanisë janë bërë të helmëta. Merkel dhe Cipras duan ta ndryshojnë këtë gjendje. Angela Merkel duhet të presë. Pak para hyrjes së kancelerisë Alexis ...

Read More »

Geqia sërish në rend të ditës

Në vend të unionit për energji, presidentët dhe kryeministrat e vendeve të BE, sërish do të këshillohen për gjendjen emergjente financiare në Greqi. Por cilat janë qëllimet? Kryeministri i Greqisë, Alexis Tsipras e ka arritur qëllimin. Sipas diplomatëve të BE-së, ...

Read More »